KOMBO TELADAN KELUARGA - Siri Bestnya

BESTNYA INSPIRASI! :
THE INSPIRIZER
ZAIM ZIN

BESTNYA PARENTING! :
CORETAN WAWA SHAUQI
WAWA SHAUQI

KANDUNGAN BUKU

ZAIM ZIN,
Penulis buku Bestnya Inspirasi! : The Inspirizer

"Dalam hidup, kita perlukan inspirasi untuk termotivasi, dan kita perlukan energi untuk beraksi.Inspirasi sahaja mungkin membuatkan manusia takut untuk bergerak. Energi membantu manusia tidak bertangguh lagi mengejar impian.Dalam Al-Quran dan sirah, ada banyak kisah inspirasi yang diceritakan untuk memotivasi Nabi dan umat hari ini. Kisah-kisah ini menaikkan motivasi untuk terus berjuang."

WAWA SHAUQI
Penulis buku Bestnya Parenting! : Coretan Wawa Shauqi

"Sewaktu mereka lahir, tidak ada manual khas yang diberi bersama. Semua mengambil pengalaman turun-temurun dan nasihat orang sekeliling. Waktu kita memikul sepenuhnya tugas menjadi ibu bapa, baru kita sedar… Seharusnya bidang sesusah ini perlu ada dalam silibus di serata universiti."

Hari
Jam
Minit
Saat
Sudah dilancarkan! Buat pembelian segera di bawah!

Baca Prebiu Buku

KEUNIKAN BUKU

Susunan sedap mata memandang

Komik & Ilustrasi menarik

Tips praktikal dan boleh terus buat

Bab ringkas dan puas membaca

BELI KOMBO
KEDUA-DUA BUKU

BESTNYA PARENTING! :
CORETAN WAWA SHAUQI
WAWA SHAUQI

144 halaman
Saiz A5
Cetakan Berwarna

BESTNYA INSPIRASI! :
THE INSPIRIZER
ZAIM ZIN

160 halaman
Saiz A5
Cetakan Berwarna

PERCUMA 5 ITEM!

Penanda Buku x2

Poster A3 x2

Buku 365 Edisi Cilik x1

APA KATA PEMBACA TERAWAL?

MENGAPA PERLU DAPATKAN KOMBO?

Nota :

Penghantaran akan dilakukan setiap hari Selasa dan Jumaat setiap minggu dan hanya menggunakan perkhidmatan Pos Laju. Penghantaran pada hari Selasa adalah melalui pembelian sebelum jam 6 petang pada hari Isnin. Manakala penghantaran pada hari Jumaat melalui pembelian sebelum jam 6 petang pada hari Khamis.

PROFIL PENULIS

ZAIM ZIN

Mohd Hairulza’im Bin Md Zin merupakan graduan Kulliyyah Of ICT, International Islamic University Malaysia (IIUM) lulusan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Maklumat. Beliau merupakan Pengamal Bertauliah NLP dan Pengamal Master Bertauliah NLP daripada National Federation of NLP (NFNLP), Florida, USA. Ditauliahkan juga sebagai Certified HRDF Trainer dan CDPA (Certified DiSC Profile Analyser) dari Akademi DiSC Malaysia. Beliau juga merupakan ahli berdaftar Muslim’s Training Consultant & Motivational Malaysia Organization (TAMRIN), Certified In Critical Thinking, dan merupakan juga seorang Professional Learning Facilitator (PLF). Beliau pernah juga ditauliahkan sebagai jurulatih S.P.I.E.S oleh kerajaan Negeri Selangor dan memegang sijil Pentauliahan dari PSMB.

WAWA SHAUQI

Wawa Shauqi merupakan seorang penulis yang gemar berkongsi ilmu yang dipelajarinya dari seminar, bengkel dan konvensyen serta kelas yang dihadirinya. Hasil penulisan beliau adalah berdasarkan ilmu yang diperolehi dari ahli-ahli yang berkaitan dalam bidang pendidikan awal kanak-kanak, psikologi kanak-kanak dan perkembangan kanak-kanak. Beliau juga pernah muncul berkongsi dalam siaran radio Bernama, rancangan WHI serta Pa&Ma. Selain dari itu, beliau pernah berpeluang menulis ebook Kit Didik Anak Bijak Komunikasi bersama Dr Taufiq Razif, influencer Parenting dengan lebih 250,000 pengikut di Telegram.

PROFIL PENERBIT

SIRI BESTNYA

Siri Bestnya adalah satu jenama penerbitan konten pendidikan yang memberi manfaat kepada masyarakat menggunakan konsep komik dan infografik.

Harapan kami di Siri Bestnya adalah untuk melambakkan komik bermanfaat dan memandaikan manusia dalam pasaran. Fiksyen sosial kami, pada tahun 2050, negara Malaysia akan diterajui oleh pemimpin-pemimpin yang mentadbir dengan ilmu, sikap yang santun, persekitaran yang soleh dan membangun berteraskan Islam, Iman dan Ihsan. Ini kerana ketika kecil, mereka membaca buku-buku Siri Bestnya.

Maklumat lanjut tentang Siri Bestnya, klik pada LOGO.

© 2021 hakcipta terpelihara oleh Irfan Foner Studio

Siri Bestnya dan produk-produknya adalah dimiliki oleh Irfan Foner Studio