fbpx

Comelnya Fateh dalam komik ni!

Nak tengok tak macam mana komik ini dilukis?

95% komik dilukis secara digital (pakai mouse sahaja!)

Mula teringat anak-anak anda? (atau anak buah yang comel-comel tu?)

Bangun pagi, baca doa. Nak makan, baca doa. Naik kereta, baca doa. Fuh, kalau anak-anak anda begini, anda memang ibu bapa cemerlanglah!

Cumanya, anak-anak kita ni, baru hafal 2-3 doa sahaja. Dengar bunyi guruh, anak dah sorok bawah bantal. Kita nak ajar suruh baca doa, tak tahu pula doa yang bagaimana.

Ada sesiapa yang ada masalah begini?

1. Mahu beli buku tentang doa, ilustrasinya tak menarik. Silap-silap, terbeli buku doa orang dewasa. Anak-anak cepat bosan.

2. Anak-anak sibuk bertanya bagaimana cara doa dimakbulkan. Bila waktu mustajab berdoa. Nak Allah tunaikan hajat untuk beli mainan.

3. Buat kelas mengaji. Mahu wujudkan aktiviti berdoa dengan lebih menarik. Bagaimana?

Jangan risau, kami persembahkan..

Buku Bestnya Doa!

RM 10*
  • 32 Halaman
  • Konten penuh warna
  • Komik dan Infografik
  • Ilustrasi yang comel & menghiburkan
  • Disemak oleh Ustaz Abdullah Bukhari (Al-Hafiz)

Notis : Tempahan anda akan diproses dalam tempoh 48 jam selepas bayaran dilakukan. Segala notis kelewatan atau perubahan akan dimaklumkan secara terus melalui whatsapp

Penerbit

Irfan Foner Studio

Irfan Foner Studio adalah sebuah studio yang menguruskan projek-projek “Illustrated Branding & Comics Storytelling”. Studio ini bertapak di Gombak, Selangor dan sudah mula beroperasi sejak Jun 2018. Studio ini banyak menguruskan projek konten dan penjenamaan dari pelbagai jenama seperti Columbia Asia Hospital, Startlah, Dewan Bahasa & Pustaka, Universiti Putra Malaysia dan Boro Boro.

Lawati laman web mereka di www.irfanfoner.com untuk melihat pelbagai portfolio yang menarik.

Siri Bestnya!

Siri Bestnya! adalah koleksi siri buku-buku Islami dalam bentuk grafik dan ilustrasi komik. 

Siri ini dibangunkan supaya memberi kemudahan dan pengisian yang bermanfaat kepada pembaca tak kira usia dan status tentang agama Islam dengan kaedah yang santai dan informatif.

Layari laman web mereka di bestnya.my.

Profil Penulis

Orhan

Penulis 

Orhan Mehmet anak kelahiran jati Kuala Lumpur ini merupakan graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Kulliyyah Ilmu Wahyu dan Sains Kemanusian, pengkhususan utama didalam Psikologi. Berpegang pada prinsip “Hidup Itu Untuk Memberi”, tercetus idea untuk menghasilkan tulisan yang insyaAllah mampu memberi manfaat kepada pemilik Siri Bestnya ini. Semoga dengan usaha kecil ini, dapatlah ilmu-ilmu mengenai Islam ini disebar luas dan diterima oleh setiap lapisan masyarakat.

Irfan Foner

Ilustrator

Irfan Foner adalah visualizer konsep yang membangunkan pelbagai projek konten dan penjenamaan bagi pelbagai jenama seperti Nasi Lemak Saleha, Ainon Business School, DBP, Dzul Iman dan Startlah Innovation. Beliau menguruskan pelbagai karya kreatif seperti komik dan buku cerita yang memberikan macam-macam manfaat kepada pembaca dan audiens. Beliau adalah graduan Kulliyyah Seni Bina dan Rekabentuk Alam Sekitar, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia.

Hasil karya beliau boleh dilawati di www.irfanfoner.com

Profil Penerbit dan Siri Bestnya

© 2020 hakcipta terpelihara oleh Irfan Foner Studio

Siri Bestnya dan produk-produknya adalah dimiliki oleh Irfan Foner Studio