BESTNYA DOA 2021 - Siri Bestnya

Buku ini menghimpunkan doa-doa harian untuk hafalan dan diamalkan oleh anak-anak. Disemak oleh Ustaz Abdullah Bukhari Al-Hafiz.

Play Video

Sebagai alat bantu mengajar (ABM) dalam kelas

Hadiah kepada anak rakan sekerja, anak buah dan tajaan kenduri keramaian

Tajaan perpustakaan, masjid & surau, sekolah dan pusat pendidikan

Nota :

Penghantaran akan dilakukan setiap hari Selasa dan Jumaat setiap minggu dan hanya menggunakan perkhidmatan Pos Laju. Penghantaran pada hari Selasa adalah melalui pembelian sebelum jam 6 petang pada hari Isnin. Manakala penghantaran pada hari Jumaat melalui pembelian sebelum jam 6 petang pada hari Khamis.

Orhan Mehmet

Penulis

Orhan Mehmet anak kelahiran jati Kuala Lumpur ini merupakan graduan Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM), Kulliyyah Ilmu Wahyu dan Sains Kemanusian, pengkhususan utama didalam Psikologi. Berpegang pada prinsip “Hidup Itu Untuk Memberi”, tercetus idea untuk menghasilkan tulisan yang insyaAllah mampu memberi manfaat kepada pemilik Siri Bestnya ini. Semoga dengan usaha kecil ini, dapatlah ilmu-ilmu mengenai Islam ini disebar luas dan diterima oleh setiap lapisan masyarakat.

Irfan Foner

Ilustrator

Irfan Foner adalah visualizer konsep yang membangunkan pelbagai projek konten dan penjenamaan berilustrasi bagi pelbagai jenama seperti Nasi Lemak Saleha, Columbia Asia Hospital, Malaysia Airports, Dewan Bahasa & Pustaka dan banyak lagi.. Beliau menguruskan pelbagai karya kreatif seperti komik dan buku cerita yang memberikan macam-macam manfaat kepada pembaca dan audiens. Beliau adalah graduan Kulliyyah Seni Bina dan Rekabentuk Alam Sekitar, Universiti Islam Antarabangsa Malaysia.

Hasil karya beliau boleh dilawati di www.irfanfoner.com

© 2020 hakcipta terpelihara oleh Irfan Foner Studio

Siri Bestnya dan produk-produknya adalah dimiliki oleh Irfan Foner Studio

© 2020 hakcipta terpelihara oleh Irfan Foner Studio

Siri Bestnya dan produk-produknya adalah dimiliki oleh Irfan Foner Studio